Overheid

De samenleving digitaliseert in een rap tempo

De samenleving digitaliseert in een rap tempo. Daarnaast vinden er diverse taakverschuivingen plaats (decentralisatie) vanuit de centrale overheid naar de provincies en gemeenten waarbij zij in steeds grotere mate worden afgerekend op efficiënte prestaties en klantgerichte dienstverlening. Zowel door de centrale overheid als door de samenleving. Hoe kom en blijf je als overheidsinstelling In Control? Dit vraagt om efficiënte en geautomatiseerde processen en een heldere informatievoorziening middels dashboards en rapportages.

Cyphers kan meerwaarde bieden door overheidsinstelingen te ondersteunen in het optimaliseren van data-processen. Dit betekent in de praktijk het zoveel mogelijk automatiseren van (repeterende) werkzaamheden waardoor er meer tijd over blijft voor de inhoud en het verhaal achter de cijfers.

Vertel mij meer

Rapportages & Dashboards

Cyphers heeft jarenlange ervaring in het maken van dashboards en rapportages op basis van de diverse BI Tooling die wij tot onze beschikking hebben. Onze data analisten en consultants kijken graag met u mee om vast te stellen welke softwarepakket het beste aansluit bij de door u gestelde wensen.

Procesoptimalisatie & Automatisering

Calculaties automatiseren

Datawarehouse toepassingen​

Het bouwen van scripts en codes

Toepassingen van Excel en Access

Wij vertellen je graag meer!

Benieuwd naar de meerwaarde die Cyphers kan leveren voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

(088) 002 96 00 info@cyphers.nl
adminOverheid