Over ons

Wie we zijn

Handige ‘jongens’ met een voorliefde voor data.

Handige ‘jongens’ met een voorliefde voor data. Zo kan Cyphers kortweg omschreven worden. Cyphers kenmerkt zich door een pragmatische aanpak en efficiënte werkwijze. Door onze jarenlange ervaring in diverse sectoren zijn we in staat om op een efficiënte en doelmatige wijze met de klant mee te denken om gezamenlijk tot het gewenste eindproduct te komen.

We worden enthousiast van het verenigen van onze (kennis en) kunde met de kennis binnen de organisaties om zodoende tot oplossingen te komen waar een organisatie écht wat aan heeft.

Vertel mij meer

Missie

Haal meer waarde uit uw data!

Op een efficiente wijze van data naar de juiste informatie om de beste beslissingen te kunnen maken. Daar gelooft Cyphers in. Onze missie is om ongestructureerde data doormiddel van data-analyse, het inzetten van BI tooling en het automatiseren van handmatige en repeterende werkzaamheden om te zetten in overzichtelijke adviezen, rapportages en dashboards. Dit geeft waardevolle inzichten, waardoor de beste beslissingen genomen kunnen worden en datagedreven sturing mogelijk wordt.

Een greep uit onze tevreden klanten

Wij vertellen je graag meer!

Benieuwd naar de meerwaarde die Cyphers kan leveren voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

(088) 002 96 00 info@cyphers.nl
adminOver Cyphers