Finance

Neem de juiste beslissingen

Binnen de Financiële wereld is het van groot belang om de juiste beslissingen te nemen aan de hand van overzichtelijke rapportages en dashboards. Nog te vaak worden dergelijke rapportages en dashboards handmatig opgesteld gekenmerkt door veel repeterende handelingen die veel tijd in beslag nemen.

Cyphers kan meerwaarde bieden door het begeleiden van procesoptimalisaties door het automatiseren van diverse calculaties. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden door middel van het maken van diverse (VBA) scripts en/of het gebruik van Excel of SQL Server. Zodoende worden handmatige en repeterende werkzaamheden geautomatiseerd en geëlimineerd. Zo is er meer tijd voor de inhoud en is de organisatie minder tijd kwijt aan het proces.

Vertel mij meer

Rapportages & Dashboards

Cyphers heeft jarenlange ervaring in het maken van dashboards en rapportages op basis van de diverse BI Tooling die wij tot onze beschikking hebben. Onze data analisten en consultants kijken graag met u mee om vast te stellen welke softwarepakket het beste aansluit bij de door u gestelde wensen.

Procesoptimalisatie & Automatisering

Calculaties automatiseren

Datawarehouse toepassingen​

Het bouwen van scripts en codes

Toepassingen van Excel en Access

Wij vertellen je graag meer!

Benieuwd naar de meerwaarde die Cyphers kan leveren voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

(088) 002 96 00 info@cyphers.nl
adminFinance