Onze Diensten

Vanuit ongestructureerde data relevante informatie creëren die tot uiting komen in dashboards en rapportages. Dat is waar Cyphers goed in is. Het werken met cijfers, analyseren, het programmeren maar ook het inhoudelijk samenwerken met de opdrachtgever is wat wij het allerleukst vinden.

Vertel mij meer

Business intelligence

Cyphers richt zich met name op:

  • DWH inrichting
  • Dashboarding
  • Data analyse

En gebruikt hiervoor diverse BI tooling, zoals o.a. SQL Server en Power BI, om de data te ontsluiten en om te zetten in rapportages en dashboards. Dit kan relevante informatie inzichtelijk maken met betrekking tot o.a. financiën, productie en personeel op basis waarvan onderbouwde beslissingen genomen kunnen worden.

Lees meer

Automatisering

Cyphers kan worden ingezet om (financiële) datastromen te analyseren om vervolgens onze kennis en kunde in te zetten om datastromen/processen in te richten en/of deels te automatiseren en efficiënter te laten verlopen.

Dit doen we middels divers BI tooling en het ontwikkelen van codes en scripts.

Lees meer

Consultancy

Nadat (financiële) processen zijn geautomatiseerd, of diverse dashboards of rapportages zijn geïmplementeerd blijft Cyphers graag betrokken bij de opdrachtgever om te zorgen voor een adequate borging. Daarnaast kunnen wij ingezet worden als adviseur voor het inrichten van processen, datastromen maar ook ondersteunen als inhoudelijke sparringpartner.

Met name in de zorg is onze (inhoudelijke) expertise groot vanwege de oorsprong van Cyphers in de zorg. Gedacht kan worden aan bijvoorbeeld het optimaliseren van het zorgregistratieproces, Horizontaal Toezicht of het onderzoeken van het ‘weglekken’ van rechtmatige omzet door incomplete of incorrecte zorgregistratie.

Lees meer

Sectoren

Cyphers biedt haar diensten aan binnen de onderstaande sectoren.
Klik op de betreffende sector om inzage te krijgen in branchespecifieke thema’s en de bijbehorende oplossingen die Cyphers hierin biedt.

Neem contact op

Een greep uit onze tevreden klanten

Wij vertellen je graag meer!

Benieuwd naar de meerwaarde die Cyphers kan leveren voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

(088) 002 96 00 info@cyphers.nl
adminDiensten